Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Játékaink

szorolap.jpg

A GURULÓ-LÓ KFT A KÖVETKEZŐ KÉPESSÉGFEJLESZTŐ JÁTÉKAIT ADJA BÉRBE:

GURULÓ-LÓ:

047.jpg

A guruló-ló egy aranyos, plüss, gyerekeknek készült guruló játék amit a gyermek a saját erejével mozgat, ugyanúgy, mintha egy igazi pónin lovagolna.

Megmozgatja a gyermek több izmát, javítja a gyermek mozgáskoordinációját, erősíti a hasizmot és a lábakat!
Kreatív szórakozás, egyben fizikailag aktív kikapcsolódás!

A guruló-ló egy olyan játék, ami fejleszti és erősíti a gyerekeket, és még szórakoznak is közben!

BO-BO CAR:

3-generacio.jpg

BO-BO CAR KÜLÖNBÖZIK AZ EDDIG ISMERT GYERMEKEKNEK KÉSZÜLT JÁRMŰVEKTŐL, AZ EGYETLEN, AMELY A KORMÁNY JOBBRA-BALRA TÖRTÉNŐ FORDÍTÁSÁVAL HALAD ELŐRE, ILLETVE HÁTRA!

A BO-BO CART AKÁR A FELNŐTTEK IS HASZNÁLHATJÁK!

TIPRÓKA:

tip1.jpg

A tipróka egy tartós szerkezetű jármű, amit a pedálokra gyakorolt váltakozó nyomáskifejtéssel, egyszer a jobb, egyszer a bal lábat használva lehet meghajtani. Ez a játék nemcsak örömteli szórakozást nyújt, hanem a gyermekek egyensúlyérzékét és koordinációját is fejleszti.

TRAMBULIN:

tr.jpg

A trambulin nemcsak szórakozás, de koordinációs készség javító és erősítésre, fogyókúrára is tökéletesen alkalmas. Trambulinunk nagy, 3,7 méter átmérőjű, így egyszerre több, akár 3-4 gyerek is használhatja!

A biztonságukról védőháló gondoskodik!

UGRÁLÓVÁR:

ugr.jpg

A 7 személyes kis zsiráfos ugrálóvárunk a gyerekek kedvence, hiszen az ugráló felületen kívül (melyet védőháló vesz körbe, így teljesen biztonságos) egy kis csúszda, valamint egy „titkos alagút” is szolgálja a szórakozásukat!